Zomer nieuwsbrief van het bestuur

Zomer nieuwsbrief van het bestuur

Geplaatst op 25-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

Teco tekent voor toekomst

Onlangs is door een vertegenwoordiging van het bestuur, onder toeziend oog van de notaris, de nieuwe erfpachtovereenkomst met de gemeente Oisterwijk getekend. Deze overeenkomst heeft een looptijd van 25 jaar, wat we mogen zien als een teken van vertrouwen in de toekomst van Teco. We zijn dan ook erg blij dat we nog heel lang gebruik mogen maken van het mooiste tennispark van Oisterwijk en omstreken.

Vakantie

Voor velen is het binnenkort vakantie. Ook het bestuur gaat genieten van een welverdiende vakantie. Hierdoor zijn wij in de periode van 25 juli tot 15 augustus telefonisch niet bereikbaar. Mochten er dringende zaken zijn, kunnen jullie ons mailen via ruutseb.[antispam].@tecotennis.nl. Eén van de bestuursleden zal dit dan vanuit zijn of haar hangmat oppakken 

Clubkampioenschappen

Wat hebben genoten van prachtige clubkampioenschappen, en het weer werkte daar uiteraard aan mee. Maar het was vooral  goed  om te zien dat er zoveel supporters waren die de Molshoop wisten te vinden. Het was supergezellig. Commissie bedankt voor jullie inzet en tot volgend jaar!!

Rest ons om iedereen een fijne zomer en vakantie te wensen. Tot TECO !!


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.