Medioren

teco-medioren-2020-15

Medioren

De maandagmorgen medioren tennisgroep is een groep mannen, die uit ongeveer 50 spelers bestaat van al dan niet gepensioneerde 55+-ers.

De naam Medioren is ontstaan doordat iemand deze groep mannen gezien hun spel en enthousiasme de geuzennaam Medioren gaf.

Meer info? Stuur een mail naar neroidem.[antispam].@tecotennis.nl

 

Interne competitie

Hoewel competitief spelen zeker gebeurt, staat het sociale gebeuren op de eerste plaats: leuk de week beginnen met 'n potje tennis en gezellig bijpraten met andere deelnemers.

De wedstrijdleiding (Frans van Grinsven en Martin van Deelen) zorgt ervoor dat iedere maandagmorgen onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Het bestuur stelt voor deze wedstrijden iedere week vier banen beschikbaar. Er zijn  twee rondes: de eerste ronde begint om 09.30 uur en de tweede ronde om 11.00 uur. De partijen wisselen van samenstelling, je speelt dus steeds met een andere partner en andere tegenstanders. Om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke partij kan spelen op zijn eigen niveau is er een A-poule en in een B-poule.

Wil je ook mee gaan spelen? Meld je dan, in verband met de wedstrijdindeling, aan bij de wedstrijdleiding (neroidem.[antispam].@tecotennis.nl). Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden en je wordt snel gebeld.

Klik op onderstaande knoppen voor meer info over...

Reglement

Wedstrijdprogramma

Standenlijst

Deelnemerslijst

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie Medioren

Datum: 07 januari 2020
De Medioren luiden het nieuwe jaar altijd in met een nieuwjaarsreceptie. Ook in 2020 houden zij deze traditie in ere.  Henk van Gemert schreef een...

Jos Fianen maakte een uitgebreid verslag van de nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2019.

Verslag Nieuwsjaarsreceptie 2019

ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.