Vrij tennissen

vrij-tennissen

Samen tennissen bij Teco

Teco heeft 5 tennisbanen. Als deze niet gebruikt worden voor trainingen, competities, toernooien of andere activiteiten, mag je vrij komen tennissen. 

Overdag is er meestal voldoende ruimte. 

En als je wilt kun je ook vrienden/vriendinnetjes meenemen die lid zijn bij Sla Raak.

 

KNLTB-pasje

  1.  Als de poort dicht is en je wilt het park op, kun je de poort openen met je pasje. En als de poort gesloten is als je het park wilt verlaten, gebruik dan de grote knop op de punt van de heg waarmee je de poort opent. 
  2. Als er niemand achter de bar staat kan ons clubhuis, de Molshoop afgesloten zijn. Je kunt dan binnen door de deur links van de hoofdingang. Met behulp van je pasje gaat de deur van het slot. Je kunt dan naar het toilet, de kleedkamer en je kunt naar het digitale afhangbord.
  3. Als je vrij gaat tennissen moet je “afhangen”. Het is belangrijk dat je dit altijd doet, want zo kunnen de mensen thuis zien hoe druk het is op de tennisbaan via hun computer. Als je met 4 tegelijk speelt (een dubbel) dan heb je minimaal een uur de tijd. Speel je met 2 (een enkel) dan krijg je minimaal een half uur. Je hebt alle pasjes nodig om af te kunnen hangen. Dit doe je dus pas als je er allebei of alle vier bent. 
  4. Als er problemen zijn met je pasje moet je contact opnemen met de ledenadministratie.
  5. Bewaar je pasje dus goed!

 

Tennissen met Sla-Rakers

Met tennisvereniging Sla Raak hebben we afgesproken dat de jeugdleden tot 18.30 uur op beide parken mogen spelen. Je kunt dus vrij tennissen met vrienden/vriendinnen die lid zijn bij Sla Raak. 

Je moet dan wel afhangen met je KNLTB-pasjes en er moet minstens één lid van de 'eigen' club bij zijn. Tijdens competitie of toernooien geldt deze regeling niet. 

Veel tennisplezier samen!

ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.