Afhangen en introducés

knltb-clubapp

Afhangen en introducés

Bij Teco kun je vrij spelen als er banen beschikbaar zijn. Je kunt een baan reserveren via de KNLTB-app. Je hebt dan een baan tot je beschikking voor 30 min (2 spelers) of 60 min (3 of meer spelers).

Ook introducés zijn van harte welkom, al zijn er wel een paar regels.

 

Digitaal afhangen

Bij Teco maken we gebruik van de KNLTB-app.

Met 3 of 4 personen mag je 1 uur tennissen, met 2 personen een half uur. Uiteraard mag je langer doorspelen als niemand achter jou wacht op deze baan.

Introducés

Zoals bij bijna elke tennisvereniging is het ook bij ons mogelijk om als lid eens een keer een goede vriend, kennis, familielid mee te nemen voor een partijtje tennis bij Teco. Het gaat om “eens een enkele keer” en dus niet om met regelmaat dezelfde introducé. Daar is het lidmaatschap voor bedoeld. Een introducé laten spelen kan niet als er druk door eigen leden wordt getennist. Introducés zijn welkom als het rustig is en er dus voldoende banen beschikbaar zijn. 

Niet-leden (introducés) kunnen een dagpasje kopen voor € 5,00 bij de bar. Vanzelfsprekend is een introducé door een Tecolid uitgenodigd. Dat Tecolid is dus verantwoordelijk voor het hebben van een introducékaart van € 5,00 (verkrijgbaar bij de bar). 

 

ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.