Teco Club van 50

Teco Club van 50

Geplaatst op 13-07-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

Ken je dat gevoel? Dat onrustige gevoel dat je graag iets wil doen voor jouw clubje TECO, maar je weet niet hoe? Tijd te kort om je in te zetten voor de club, maar wel de wil? Dat gevoel van onrust kan je nu loslaten, want je kan nu iets bijdragen aan de club op een eenvoudige manier. Hoe dan?

Word lid van de TECO Club van 50! De TECO Club van 50 is bedoeld voor vrienden van TECO die jaarlijks een kleine financiële bijdrage willen leveren aan TECO, waarmee elk jaar een specifiek doel gerealiseerd kan worden.

Het doel voor 2021 is het opknappen van het speelveldje naast clubhuis De Molshoop. Denk hierbij aan het aanleggen van een petanquebaan met een zitbankje en het plaatsen van een speelhuisje met schommel.

Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. Stuur een mail naar 05navbulcocet.[antispam].@tecotennis.nl waarin je aangeeft lid te willen worden van de TECO Club van 50. Je zal daarna een factuur ontvangen met daarbij de betaalgegevens, je betaalt € 50,- en voilà, het is geregeld!!!!

Waarschijnlijk hebben jullie nog tal van vragen, laten we deze hieronder beantwoorden: 

 • Wie kan er lid worden van de TECO Club van 50? 
  Iedereen (lid of geen lid, particulier of zakelijk) die TECO een warm hart toedraagt
 • Kan ik meerdere lidmaatschappen krijgen? 
  Uiteraard, je kan als individu bijvoorbeeld een zakelijk en particulier lidmaatschap nemen of meerdere van beiden, alles kan en mag!
 • Hoe weten wie er allemaal lid is van de TECO Club van 50? 
  In ons vernieuwde clubhuis De Molshoop zal een plaquette komen hangen met daarop alle namen van de leden van de TECO Club van 50. De volgorde van namen zal op volgorde van aanmelding zijn. Dus….hoe eerder je erbij bent hoe hoger jouw naam hangt!!
 • Hoe lang blijf ik verbonden aan de TECO Club van 50?
  Zolang jij zelf wilt. Elk jaar ontvang je opnieuw een factuur van € 50. Zolang je deze betaalt blijf je lid van de TECO Club van 50 en blijf je bijdragen aan jouw clubje TECO
 • Hoe word ik zo snel mogelijk lid van deze mooie TECO Club van 50? 
  Door nu een mail te sturen naar 05navbulcocet.[antispam].@tecotennis.nl

Dus mail nu naar 05navbulcocet.[antispam].@tecotennis.nl en meld je aan voor de TECO Club van 50.

Iedereen die zich nu aanmeldt voor de TECO Club van 50 en dus bijdraagt aan de petanquebaan zal uitgenodigd worden voor de VIP-opening van de petanquebaan tijdens de TECO Clubkampioenschappen 2021.

Alvast dank voor jouw aanmelding.

Hartelijke groet,

Commissie Club van 50


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.