In Memoriam Siem Stam

In Memoriam Siem Stam

Geplaatst op 07-05-2018  -  Categorie: Algemeen

Siem Stam is op 3 mei jl. overleden. Hij was al lang ernstig ziek, maar heeft steeds de moed erin gehouden. Hij is 71 jaar geworden.

siem-stam-klSiem heeft veel voor Teco betekend. Hij was verantwoordelijk voor de facilitaire zaken. Alle grote vernieuwingen op het paviljoen van de afgelopen jaren zijn onder zijn leiding tot stand gekomen: de uitbreiding van het clubgebouw en de vervanging van de kunstgrasbanen. Dat waren grote projecten, die Siem op voortreffelijke wijze heeft geleid. Hij ging ook over de onderhoudswerkzaamheden, waarbij de kosten uitstekend onder controle werden gehouden. Hij wist aanzienlijke besparingen te realiseren. Niet alleen door effectieve controle op de kosten,  maar ook door onderhoudswerkzaamheden soms zelf ter hand te nemen. 

Siem was handig: een doener. Een man van de praktijk. Bescheiden ook. Siem trad nooit op de voorgrond. Het was iemand die rust uitstraalde. Nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Altijd op de achtergrond, maar oh zo belangrijk voor de club.

Hij was de stille kracht van Teco, met een groot hart voor de club.

Kenmerkend waren zijn vriendelijkheid en zijn relativerende glimlach.

We hebben een dierbare Teco-vriend verloren.  Het verlies voor Ria, de kinderen en kleinkinderen is echter vele malen groter. Naar hun gaan nu onze gedachten uit. We wensen hen alle sterkte met verwerken van dit verlies.


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.