Rabobank Clubsupport

Rabobank Clubsupport

Geplaatst op 26-09-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet


Attentie voor al onze leden met een rekening bij de Rabobank!

Teco doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo Actie Clubsupport, waarbij je jouw stem kunt uitbrengen op Teco. De Rabobank geeft verenigingen een financieel steuntje in de rug en wij willen dit gebruiken om het voor jong en oud nog gezelliger te maken op ons park.  Alle leden, die een bankrekening hebben bij de Rabobank hebben, kunnen in de periode 27 september tot en met 11 oktober  via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ stemmen op Tennisvereniging Teco.  Hoe meer stemmen we krijgen hoe hoger het bedrag wordt dat we van de Rabo Bank ontvangen!

Graag willen we onze leden die een bankrekening hebben bij de Rabobank en nog geen lid zijn van de bank, verzoeken om eerst het (KOSTELOOS) lidmaatschap van de bank aan te vragen via de link www.rabobank.nl/lokale-bank/hart-van-brabant/lidmaatschap Dit is met een simpele muisklik gebeurd. Ook kun je dit bij de plaatselijke Rabobank laten regelen.

Dus….Stemmen op Teco, het is een kleine moeite!

De stemperiode loopt vanaf vrijdag  27 september tot en met 11 oktober 2019. Je helpt jouw club hiermee en het bedrag komt ten goede aan onze leden.

 

raboclubsupport

 


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.