Nieuwsbrief november 2021

Nieuwsbrief november 2021

Geplaatst op 16-12-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

Het einde van het jaar nadert. Een goed moment om jullie via een nieuwsbrief te informeren over een aantal zaken.

Clubkampioenschappen 2022

De recente clubkampioenschappen staan nog vers in het geheugen, maar de data voor 2022 zijn inmiddels ook bekend. Het duurt nog even maar zet toch maar alvast in jullie agenda: 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN TECO: 2 t/m 17 juli 2022!!!

Ouder Kind Toernooi

Terug van weggeweest op de Teco kalender: het Ouder-Kind-Toernooi. Een gezellige tennismiddag voor iedereen van Teco die met zijn kind, kleinkind, neefje, nichtje of buurtkinderen (en die hoeven geen lid te zijn) een sportieve middag wil beleven. Supergezellig om mee te doen. Natuurlijk hoort daar ook een lekker hapje eten en een drankje bij.

Noteer daarom in je agenda:

OUDER KIND TOERNOOI: 16 april 2022 van 16.00 tot 20.00 uur 

Nieuw digitaal slot

De sloten op de poort en de buitendeur van de Molshoop zijn zoals bekend inmiddels vervangen met een digitaal slot. Vanaf dinsdag 30 november zit eenzelfde slot ook op de binnendeur van De Molshoop. Hiermee komt de bardienstsleutel ook te vervallen. Iedereen kan dus binnen met de app, tag of de code. Voor degenen die nog een ‘ouderwetse’ sleutel hebben. Graag deze in envelop met je naam uiterlijk 10 december inleveren op Langvennen Noord 119 in Oisterwijk. Voor gebruikers van de app geldt dat zij deze eerst moeten verversen. Dit doe je door op de drie streepjes linksboven te drukken en dan ‘vernieuw sleutels’ te kiezen.

Let er op dat je ook de deuren van de Molshoop weer afsluit als je de laatste bent die weggaat, deze valt namelijk niet automatisch in het slot. En mocht je binnengesloten zijn en geen mogelijkheid hebben om de deur te openen, in het AED-kastje hangt een noodsleutel, waarmee te allen tijde de deur kan worden geopend. Deze sleutel wel na gebruik direct terug hangen.

Stijgende kosten

Het kan niemand ontgaan zijn dat de prijzen van het dagelijks levensonderhoud stijgen. Ook voor Teco zijn de prijzen gestegen voor alle inkoopkosten en onderhoudszaken. We willen voorkomen dat we de contributie moeten verhogen en kiezen er daarom voor de stijging van de kosten te compenseren door de prijzen aan de bar iets te verhogen met ingang van 1 januari 2022. Ondanks deze noodzakelijke prijsverhogingen blijven onze barprijzen alleszins schappelijk.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers zijn voor alle verenigingen van levensbelang. Voor TECO is dat niet anders. Vanuit het bestuur zijn we dankbaar voor alle hulp die we krijgen. Dat is al veel, maar er zijn nog diverse taken waarvoor we nog op zoek zijn naar wat helpende handjes. Waarvoor zoeken we hulp en hoeveel tijd kost dit?

De barcommissie: Het gaat dan onder andere om taken rondom het leefbaar en netjes houden van onze mooie clubhuis. Werkzaamheden: zorgen dat bestellingen worden opgeruimd, flesjes fifo worden gezet, de koelkast wordt gecheckt op versheid van producten. Buitenzetten van containers als deze vol zijn. Deze klusjes kosten maximaal een uurtje per maand aan tijd. Natuurlijk is het mogelijk dat deze werkzaamheden onder meerdere mensen worden verdeeld.

Commissie Jeugd: Het verzorgen van communicatie aan ouders en aanwezig zijn bij wedstrijden.

Bardienstplanning: inplannen van de bardiensten. 1 x per jaar 2 dagen

Weekcoördinator: Gedurende ongeveer 4 weken controleren of de bardiensten zijn bevestigd en eventueel leden daarover mailen. Tevens leden begeleiden/uitleg 1e bardienst.

Aansturen weekcoördinatoren: 1 x per jaar planning maken voor de weekcoördinatoren en kijken of de documenten die gemaild worden maar de leden m.b.t. de bardienst nog up-to-date zijn.

We hopen dat er gehoor wordt gegeven aan deze oproep, want het is echt nodig dat we extra handjes krijgen voor bovenstaande taken. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn wat er bij komt kijken neem dan gerust contact op via ruutseb.[antispam].@teotennis.nl. We praten je graag bij.

Tenslotte

Helaas moeten we constateren dat de IWC even is stilgelegd door de recente coronamaatregelen. Dat betekent dat de mogelijkheden om elkaar te treffen nog beperkter zijn geworden. Erg jammer, maar het is even niet anders. We hobbelen zo nu richting het eind van het jaar, maar hopen dat we in 2022 weer snel volle bak open mogen. Daarom wensen we langs deze weg iedereen alvast een gezellige decembermaand en fijne feestdagen.

 

Tot ziens, tot TECO!

John de Brouwer
Voorzitter TECO tennis


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.