Nieuws van het bestuur

Nieuws van het bestuur

Geplaatst op 20-09-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

Wat hebben we de afgelopen weken kunnen genieten van prachtige wedstrijden tijdens onze clubkampioenschappen. Het weer zat mee, de organisatie was uitstekend en de sfeer was gezellig. Helaas is ons lid Walter Oomen er minder goed vanaf gekomen en zit hij nu met een vervelende blessure thuis. Walter, namens alle leden van Teco van harte beterschap en we hopen je snel weer op de baan te zien!

Met betrekking tot de komende periode zijn er enkele onderwerpen waarover we jullie op de hoogte willen stellen.

  • Op 27 september zal het nieuwe slot op de toegangspoort worden geïnstalleerd. Uiterlijk zaterdag 25 september ontvangt iedereen een email met verdere instructies mbt de wijze van toegang. De instructie komt op deze site te staan. Kom je er zelf niet uit met deze instructie? Vraag dan aan een medelid of deze kan helpen.
  • De pachtovereenkomst is met 25 jaar verlengd. Een speciaal woord van dank aan Ad Paulisse voor zijn inzet hierin.
  • Zoals jullie wellicht hebben gezien zijn er sinds de verbouwing enkele plafondplaten stuk. Door leveringsproblemen kunnen wij deze pas eind november vervangen.
  • Het geplande Beat-the-trainer evenement op zaterdag 25 september gaat helaas niet door, omdat er te weinig inschrijvingen zijn binnengekomen.
  • Met trots maken wij bekend dat we vanaf 1 januari 2022 een nieuwe hoofdsponsor hebben: Kozion, professionals in kunststof kozijnen. Kozion zal dan met het winddoek op baan 5 komen te hangen. Op dit moment zijn we met de sponsorcommissie nog aan het verkennen hoe we al onze sponsoren meer exposure kunnen geven.
  • Met de gemeente is afgesproken dat het parkeerterrein in het vierde kwartaal opnieuw bestraat wordt. Hierdoor zijn er voor een korte periode minder parkeerplaatsen beschikbaar. Zodra er een definitieve datum bekend is, zullen wij jullie hierover informeren.
  • Binnenkort start de aanleg van het glasvezelnetwerk in Oisterwijk. Mocht je hiervan gebruik gaan maken, meld je dan hier aan. TECO krijgt voor iedere aanmelding €50,= en zelf ontvang je €25,=.

Tot TECO!

John de Brouwer
Voorzitter TECO Tennis


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.