Inschrijven voorjaarscompetitie

Inschrijven voorjaarscompetitie

Geplaatst op 09-11-2022  -  Categorie: Senioren  -  Auteur: Jeanet

Nauwelijks bekomen van de najaarscompetitie of de bond schakelt al door naar de competitie van voorjaar 2023. De najaarscompetitie was matig bezet. Vermeldingswaard is het kampioenschap van het geheel uit “medioren” bestaande herendubbelteam op vrijdagmiddag. Zo slecht nog niet die medioren.

Voor het voorjaar verandert er weinig ten opzichte van het afgelopen jaar. Dat betekent vrijwel dezelfde competitiemogelijkheden.

competitiemogelijkheden

data voorjaarscompetitie

Voor de vrijdagavond is er weer een scheiding gemaakt tussen de gemengd dubbels en de overige dubbels. Die spelen weer om de week, zodat er plaats is voor 4 gemengd dubbels en 4 dames- en/of herendubbels. Op vrijdagavond zijn er 5 speelrondes tussen 31 maart en 9 juni 2023.

Voor de overige dagen is ook alles bij het oude gebleven: 7 speelrondes startend in de week van 3 april en lopend tot begin juni.

Je kunt je Inschrijven door een mail te sturen naar nevsnirgnavsnarf.[antispam].@gmail.com onder vermelding van wie als captain zal optreden. Voor de vrijdagavond tevens de namen van ten minste 5 teamgenoten, vanwege het protocol mochten teveel teams zich inschrijven. De inschrijving sluit op 2 januari 2023, om 24.00 uur. Voldoende tijd dus om teams te vormen.

Met vriendelijke tennisgroet,

Frans van Grinsven
VCL Teco


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.