In memoriam: Hans Noordhoek

In memoriam: Hans Noordhoek

Geplaatst op 15-07-2019  -  Categorie: Algemeen
hans-noordhoek

Hans Noordhoek is 10 juli j.l. overleden. Hij is 72 jaar geworden.

We wisten dat Hans zich de laatste tijd niet zo lekker voelde, maar toch was het schrikken toen het bericht kwam van zijn overlijden. Zo plotseling en onverwacht.

Wij hebben Hans leren kennen als een aimabele man. Rustig en niet op de voorgrond tredend. Vrienden noemen zijn bescheidenheid en gevoel voor humor. Hij was ook zeer sociaal, begaan met mensen en geïnteresseerd in hun karakter. 

Hij zette zich voor Teco in via de flexpool en was daarom menigmaal achter de bar te vinden, speelde bij de medioren en op de dinsdagavond.

Hans was in zijn werkzame leven beroepsmilitair en heeft o.a. in het Midden-Oosten en Amerika gediend. Hij had een passie voor reizen en was na zijn pensionering lange tijd reisbegeleider, iets wat hij zeer grondig en consciëntieus deed. Ook trok hij er graag alleen of met een vriend op uit om verre oorden te ontdekken. Indonesië was één van zijn favoriete bestemmingen. Bij Teco wist hij hier dan boeiend over te vertellen.

Wij zullen zijn vriendelijke persoonlijkheid missen en wensen in het bijzonder zijn vrouw Alexandra en zoon Tobias sterkte met het verwerken van dit grote verlies.


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.