Nieuws van de barcommissie

Nieuws van de barcommissie

Geplaatst op 01-07-2021  -  Categorie: Algemeen

We zijn gelukkig weer open en vinden het fijn om jullie weer te kunnen ontvangen in onze prachtig vernieuwde Molshoop. We zijn op dit moment druk bezig met het schrijven van een uitgebreide handleiding voor de bardienst. De eerste versie hiervan ligt op de bar. Hierin staat wat er van een bardienst verwacht wordt en hoe alle apparatuur werkt. Mocht er nog iets ontbreken dan horen wij dit graag. (eissimmocrab.[antispam].@tecotennis.nl)

statiegeld

Vanaf 1 juli wordt er landelijk statiegeld geheven op kleine petflessen. Het is voor TECO niet mogelijk om het statiegeld terug te betalen aan leden omdat dit administratief gezien te veel werk is. We zijn echter wettelijk wel verplicht om het statiegeld (€ 0,15) te berekenen.

Iedereen is natuurlijk vrij om het flesje op andere plaatsen, zoals bijvoorbeeld de supermarkt in te leveren om zo het statiegeld terug te krijgen, maar bij de bar staat ook een inzamelbak voor deze flessen. Het geld wat hiermee opgehaald wordt zal gebruikt gaan worden voor onze jeugd.

Verder willen wij nogmaals alle groepen die overdag gebruik maken van de Molshoop verzoeken de kopjes e.d. in de vaatwasser te zetten en mocht deze nog vol zijn graag even uit te ruimen. 

Namens de barcommissie,

Harm Draad / John de Brouwer


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.