Inschrijven training

Inschrijven training

Geplaatst op 10-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

Op dit moment zijn de winterlessen nog in volle gang. In jouw account 'mijn SimonTennis/Padel' bij het onderdeel lessen kun je alle lesdata zien inclusief de inhaallessen.

Langzaamaan komt het voorjaar weer in zicht en daarmee ook de nieuwe cursussen! Je kunt je inschrijven voor deze lessen via hetzelfde account. De meeste cursussen gaan in de week van 2 april van start. 

Vanaf 1 april gaan de tennistrainingen bij TECO verzorgd worden door Boelens tennis organisatie i.s.m. met SimonTennis. Boelens tennisorganisatie is voor velen nieuw, maar toch ook niet.
Rik Boelens verzorgt al diverse jaren o.a. op donderdagavond de trainingen bij TECO. Boelens tennisorganisatie en SimonTennis zijn vanaf de zomer van 2023 een intensieve samenwerking aangegaan en gaan dit ook bij TECO voortzetten. Kort maar krachtig: trainingen en communicatie zullen verzorgd gaan worden door Boelens tennisorganisatie, de back-office zal verzorgd worden door SimonTennis. Voor alle cursisten verandert er (nagenoeg) niks. Het trainersteam blijft hetzelfde, er zal alleen vanaf het najaar 2024 een ander inschrijfplatform komen. Hier zullen wij jullie tijdig allemaal van op de hoogte brengen. Dit betekent dus dat de inschrijvingen voor het voorjaar 2024 nog via www.simontennis.nl lopen, deze lessen zullen rechtstreeks worden overgenomen door Boelens tennisorganisatie. 


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.