Inschrijven competitie voorjaar 2024

Inschrijven competitie voorjaar 2024

Geplaatst op 13-11-2023  -  Categorie: Senioren  -  Auteur: Jeanet

De KNLTB heeft de data en het aanbod voor de voorjaarscompetitie 2024 bekend gemaakt.  

Je kunt je vanaf nu inschrijven, tot uiterlijk 24 december a.s.

De competitie start op 5 april 2024 en loopt tot 14 juni 2024. Dit zijn de speeldata.

Voor het competitieaanbod is niet zoveel veranderd ten opzichte van vorig jaar. Vanwege uniformiteit is het aanbod vrijwel geheel landelijk. Het aanbod kun je hier zien. Het regionale aanbod is voor onze provincie zeer beperkt (alleen de Herendubbel 50+ op vrijdagmiddag). De indeling zal echter steeds regionaal zijn, zoals in voorgaande jaren.

Ook nu is er voor de vrijdagavond een scheiding gemaakt tussen de Gemengd dubbels en de overige dubbels, die om en om worden gespeeld (maximaal 5 wedstrijden). Dat biedt voor Teco de mogelijkheid  om maximaal 4 gmengd dubbels en 4 overige dubbels (Dames en/of Heren) toe te laten. Indien er meer aanmeldingen komen, zal het protocol worden toegepast, wat kort gezegd erop neer komt dat nieuwkomers voorrang krijgen op degenen die voorafgaande jaren hebben deelgenomen.

Aanmelden onder vermelding van de namen van de teamleden en die van de aanvoerder (voor de vrijdagavond tenminste 6 personen vanwege het protocol) voor uiterlijk 24 december 2023 bij techn.commissie@tecotennis.nl of bij fransvangrinsven@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Frans van Grinsven
VCL


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.