Start2Choose nieuwe sponsor

Start2Choose nieuwe sponsor

Geplaatst op 17-05-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

De sponsorcommissie is trots op haar nieuwe sponsor: Start2Choose van Chantal van Erp

Van dit prachtige bedrijf hangt een mooi winddoek op baan 5. Chantal stelt zich hieronder voor.

Sinds ruim 20 jaar coach ik mensen met levens- en loopbaanvragen om meer of weer van het leven te genieten. (Werk)geluk vergroten is mijn passie! Dit doe ik vanuit mijn eigen training/coachbureau samen met mijn team van gedreven en ervaren professionals in voornamelijk de regio Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Sinds deze maand ook eindelijk vanuit mijn nieuwe praktijk aan de Kivitslaan 9A in ons mooie Oisterwijk. Wandelcoaching is mijn favoriete werkvorm. Het werkt stressverlagend en tijdens het wandelen krijg je vaak nieuwe inzichten en inspiratie waardoor je veel sneller stappen maakt in jouw eigen proces. De versnelling zit in de vertraging is onze veelgebruikte uitspraak. :-)

Met mijn HR achtergrond, mijn levenservaring en mijn ruime werkervaring als coach, projectmanager en trainer heb ik de afgelopen 20 jaar bewezen een goede sparringpartner, raadgever en procesbegeleider te zijn. Ik dring snel tot de kern door en help mensen keuzes te maken en stappen te zetten.  Kernwoorden zijn: enthousiast, bevlogen, professioneel en oprecht betrokken.

Graag lever ik mijn bijdrage als procesbegeleider. Ik maak patronen helder, dring door tot de kern en help iemand weer de juiste koers te bepalen en keuzes te maken. Ik geloof in zelf regie pakken en zelfredzaamheid om eigen (werk) geluk te optimaliseren. Het leven is te kort om niet voluit te genieten en/ of werk te doen waar je blij van wordt en goed in bent.

Ik ben door het Career Management Institute (CMI) gecertificeerd loopbaanprofessional en erkend door de Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs, outplacement consultants en carrière coaches (NOLOC).

Specialismen:

 • Loopbaancoaching
 • (executive) coaching
 • Outplacement
 • Lifecoaching
 • Teamcoaching
 • Stresscounseling
 • Burnout en stress preventie
 • Trainingen & workshops
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Ontwikkeladvies
 • Wandelcoaching

Mijn levensmotto: kies vanuit je hart want dat klopt altijd en je kunt alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet doet! Het meervoud van lef is leven!

Ben jij toe aan een nieuwe koers in leven of loopbaan of wil je meer grip krijgen op jouw stressmanagement? Ben je op zoek naar een coach, procesbegeleider, spreker of trainer die trainingen en workshops op maat kan verzorgen (ook in-company) op bovenstaand gebied? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking! Ook voor een kort ontwikkeladvies!

Chantal van Erp
www.start2choose.nl
latnahc.[antispam].@start2choose.nl
06-51992820


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.