Nieuws van Tennisschool Simon

Nieuws van Tennisschool Simon

Geplaatst op 17-09-2021  -  Categorie: Algemeen

De nazomer lessen zijn inmiddels weer van start gegaan. Met nog een paar lessen te gaan nadert het einde van deze cursus en komt de najaars-/ wintercursus alweer in zicht. 

Inschrijven najaars-/winterlessen
In de week van 4 oktober starten we met de wintercursus van 16 lessen. Een groot aantal van jullie heeft al ingeschreven maar mocht je dat nog niet gedaan hebben, schrijf dan snel in via de clubpagina op onze website.

Belangrijke data:

  • Schrijf zo snel mogelijk in aangezien we deze week starten met het indelen;
  • Uiterlijk 27 september ontvang je de bevestiging met daarin de dag en tijd dat je bent ingedeeld;
  • In de week van 4 oktober starten we met de nieuwe cursus.

Activiteitenkalender
Ook de komende periode zijn er verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Kijk op deze website voor meer informatie.

Lesdata en inhaalsysteem
De lesdata kunt u, nadat u de bevestiging heeft ontvangen, terugvinden in 'mijn SimonTENNIS' onder het tabje 'lessen'. Tevens kunt u zich hier afmelden voor een les (tot 24 uur van te voren) en heeft u de mogelijkheid om tegelijkertijd een inhaalles aan te vragen. U kunt maximaal 2 lessen die u mist per cursus  inhalen. Een succesvol inhaalsysteem is afhankelijk van tijdige afmeldingen zodat er plaatsen “vrij komen” om deze inhaallessen te plannen.

Gratis proefles
Kent u iemand die graag kennis maakt met Tennis en een proefles wil volgen of meer informatie wenst alvorens in te schrijven voor een tenniscursus, laat hem of haar dan contact opnemen met kantoor op het nummer 073-6126170 of mailen naar ofni.[antispam].@simontennis.nl.

Nieuw jaar Tennis en Padel  Academy Brabant
Paul Honig geeft de training  Wij geloven dat deze “KNLTB Tennis trainer van het jaar “een geweldige aanvulling is van de technische staf van onze gecertificeerde school: info en inschrijven: www.tennisacademybrabant.nl.

SimonSPORT kampen
De afgelopen weken hebben zo'n 500 kinderen deelgenomen aan onze tennis-/hockey-/voetbal- en sportkampen. We kijken terug op 7 sportieve weken! U kunt een impressie van deze kampen vinden op onze social mediapagina's; FacebookYouTube en Instagram.
 
Tennisreizen 
In de week van 30 oktober gaan we weer op reis. Aan de Turkse Riviera ligt het mooie complex Club Mega Saray. Dit hotel beschikt in totaal over 22 tennisbanen, waarvan 6 gravelbanen. De perfecte combinatie van prachtige stranden, rijke cultuur, historie en adembenemend landschap maakt dat het gebied ieder jaar weer druk wordt bezocht. U verblijft in het hotel op basis van All Inclusive, dus u hoeft nergens naar om te kijken. Gaat u mee? Meer informatie vind u op www.tennisreis.nl.

Wij verwelkomen u graag in de nieuwe tenniscursus!

Met sportieve groet,

Trainersteam TC Teco 


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.