Voorjaarscompetitie 2021

Voorjaarscompetitie 2021

Geplaatst op 07-01-2021  -  Categorie: Algemeen

De KNLTB heeft haar plannen voor de voorjaarscompetitie bekend gemaakt. Het doorgaan van die competitie is uiteraard afhankelijk van de situatie ten aanzien van Covid-19.

De KNLTB heeft een tweedeling gemaakt, waarbij alles in beginsel hetzelfde blijft uitgezonderd de vrijdagavond. Om meer teams te kunnen laten deelnemen op de vrijdagavond kiest de KNLTB ervoor om op de vrijdagavond om de week te gaan spelen. Teams spelen dan maximaal 5 wedstrijden om de week over een totale periode van 10 weken. Voor Teco betekent dat er dan  niet 4 maar in totaal 8 teams zouden kunnen deelnemen. Het nadeel is dat je maar 5 keer speelt en dat je langer bezig bent.

Nu zijn er 4 teams die vorig jaar zijn ingedeeld en die op basis daarvan nu ook zullen worden ingedeeld, tenzij een team de nieuwe opzet niet ziet zitten, wat de captain dan aan mij moet doorgeven. Daarnaast kunnen er 4 nieuwe teams zich alsnog aanmelden voor de vrijdagavond. Aanmelding moet bestaan uit ten minste 6 deelnemers, degene die aanvoerder is en het gewenste onderdeel. Welke onderdelen er mogelijk zijn, kun je hier vinden.

Aanmeldingen  moeten voor uiterlijk 13 januari 2021 verzonden worden naar nevsnirgnavsnarf.[antispam].@gmail.com.

 

Met vriendelijke groet,

Frans van Grinsven

VCL


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.