Update trainingen junioren en senioren

Update trainingen junioren en senioren

Geplaatst op 28-04-2020  -  Categorie: Algemeen

De jeugd mag weer gaan trainen en we verwachten dat de senioren binnenkort ook weer mogen starten. Wij als vereniging en Tennisschool Gijs zorgen samen voor jullie veiligheid en hierin zijn richtlijnen die wij krijgen opgelegd natuurlijk leidend. In alle redelijkheid is gekeken naar het zomerseizoen en de mogelijkheden die er zijn.

Heb je je al ingeschreven voor de training? Dan blijft jouw inschrijving staan.
Heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan uiterlijk 1 mei hier in!

Junioren

Aankomende week gaan wij starten met inlooptrainingen. Dit omdat nog niet iedereen heeft ingeschreven, maar wij natuurlijk allemaal weer graag de baan op willen. De inlooptrainingen zijn woensdag en vrijdag. De indeling daarvoor is als volgt:

15.00 tot 16.00 uur: rood/oranje
16.00 tot 17.00 uur:  groen
17.00 tot 18.00 uur: geel

LET WEL OP!
De ouders mogen niet op het park komen. U dient uw zoon of dochter bij de poort af te zetten en hem of haar daar ook weer op te wachten. Voor onze lessen is er een protocol van toepassing. Bekijk dit protocol hier

Geef even aan of dat je mee komt doen bij de inlooptraining. Dit kan je doen door een bericht te sturen naar ocet.[antispam].@tennisschoolgijs.nl of een appje naar Mandy Netten (0681908365). Vermeld erbij op welk tijdstip je mee komt doen en of je 1 of 2 dagen mee komt doen. Alle jeugdleden van Teco zijn natuurlijk welkom.

Meer informatie over de indeling van de groepen komt na 1 mei als de inschrijving is gesloten.

Senioren

Helaas mogen de senioren nog niet aan de gang. Wij hebben goede hoop dat ook jullie na 20 mei weer de baan op  mogen. Heb je je nog niet ingeschreven en wil je wel gaan trainen? Je kunt je nog tot 1 mei inschrijven voor de training. Klik hier om in te schrijven.

Mochten we later mogen starten met de trainingen voor senioren dan we nu verwachten, dan wordt dat uiteraard aangepast in het aantal weken dat je traint en lesgeld betaalt.

De inhaallessen die nog staan, zullen nog worden ingehaald. Tegen die tijd neemt Mandy contact op om deze les(sen) in te plannen.

Tennisblog en filmpjes

Tennisschool Gijs heeft de laatste weken voor de junioren leuke oefeningen online geplaatst zodat zij thuis kunnen oefenen. Voor de senioren is wekelijks een informatieve blog gepubliceerd. Voor de jeugd worden er t/m 29 april nog filmpjes gepubliceerd, voor de senioren verschijnt er t/m 15 mei iedere vrijdag een artikel. Kijk hier naar deze filmpjes en artikelen. 

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien op de baan.

Met sportieve groet,


Mandy Netten
Trainer Teco


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.