Trainerswijziging

Trainerswijziging

Geplaatst op 01-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

Op 29 september hebben wij een gesprek gehad met onze trainster Mandy en Eddy en Gijs van tennisschool Gijs.

Tijdens dit gesprek zijn we onaangenaam verrast doordat Mandy heeft aangegeven dat ze voor een andere vereniging heeft gekozen, omdat ze daar meer uren kan maken. Los van het feit dat we dit Mandy gunnen zitten we weer met een trainerswissel waar wij als bestuur niet blij mee zijn.

In juni hebben we juist gekozen voor een clubtrain(st)er omdat deze een stabiele factor zou kunnen zijn. We hebben ons punt uitvoerig met Tennisschool Gijs besproken maar we kunnen op dit moment hier niets aan veranderen.

Dit neemt niet weg dat we in de komende periode het contact met tennisschool Gijs verder gaan intensiveren, om te zorgen dat we voor Teco op trainingsgebied stabiliteit krijgen.

Onderstaand een mail voor al onze leden vanuit tennisschool Gijs.

John de Brouwer
Voorzitter Teco Tennis

 

Beste leden van TECO,

Via deze mail willen wij jullie inlichten dat Mandy recentelijk heeft aangeven om persoonlijke redenen gedeeltelijk voor een andere werksituatie te kiezen in het tennis. Mandy zal op de woensdagavond nog de lessen blijven verzorgen bij Teco. De andere momenten, maandag, dinsdag, donderdag en de woensdagochtend  zullen door Karen Reijnen worden ingevuld. Samen willen zij met de leden van TECO er een mooi najaar van maken en jullie helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en nog meer enthousiasme bij brengen voor het tennis.

Voor meer informatie over de trainers, het lesaanbod komend najaar en om jezelf in te schrijven voor de najaarstrainingen verwijzen wij jullie naar onderstaande link.
Inschrijven kan nog t/m 4 oktober!

https://www.tennisschoolgijs.nl/verenigingen/teco/training-teco

 

Met sportieve groet,
Tennisschool Gijs


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.