Teco toekomstproof

Teco toekomstproof

Geplaatst op 16-11-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

tecocafe

Ja, je ziet het goed! Nu de Molshoop langdurig gesloten is, gaan we Teco een make-over geven.

Voordat we meer vertellen, eerst een oproep: we hebben je hulp nodig. Ben jij een beetje handig met een kwast? Kom ons dan helpen schilderen. Vanaf half december en natuurlijk conform RIVM-regels. Meld je aan door te mailen naar ruutseb.[antispam].@tecotennis.nl. Vele handen maken licht werk!

Wat gaat er gebeuren?

Er is onderhoud nodig aan ons clubhuis. Omdat het de komende weken toch niet open mag, is nu hét moment om dit meteen grondig aan te pakken. Maar wel low-budget. Geen verbouwing, wel een make-over. We hebben Nanne Schuiveling - binnenhuisarchitect én enthousiast Teco-lid - bereid gevonden hiervoor een plan te maken. En dat doet ze kosteloos!

Nanne Schuiveling vertelt

“De gezellige Teco sfeer moet blijven, dat was mijn uitgangspunt. Ik voeg daar een industriële stijl, tennisthema en wat allure aan toe. De vloer is echt te gedateerd, die vervangen we door een ‘garagevloer’. Wat kan blijven, dat blijft. Zo houden we de kosten laag. De muren krijgen een nieuwe kleur en er komen wat andere meubels. Ook hergebruik ik materialen die met tennis te maken hebben. Dus heb je nog een oud racket? Lever die dan in bij Teco!”

Waarom doet Teco dit?

Het Teco-bestuur heeft dit besluit grondig overwogen. Het schilderwerk binnen en buiten is aan vernieuwing toe en dat geldt voor meer onderhoudswerk. Als we dat in een later stadium aanpakken, moeten we het clubhuis sluiten en dat gaat ten koste van de baromzet. Nu is dus hét moment. Bovendien willen we 2021 starten met een frisse look, ook met het oog op onze plannen voor ledenwerving. Tot slot willen we onze leden een mooi clubhuis bieden zodra we weer open mogen. We hebben de voors en tegens tegen elkaar afgewogen en besloten dat we ervoor gaan!

Over twee weken wordt de nieuwe vloer gelegd. Alle kozijnen en deuren worden geschilderd door John van de Weerderburg. De muren en nog een aantal zaken gaan we zelf doen. Dus nog een keer onze oproep:

Wil je ons helpen?

Stuur dan een mail naar ruutseb.[antispam].@tecotennis.nl
Vermeld evt. je naam als dat niet blijkt uit je mailadres. We nemen contact met je op over planning en dergelijke. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet, 
John de Brouwer


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.