Ouder Kind - Toernooi

Ouder Kind - Toernooi

Geplaatst op 21-08-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

zaterdag 7 september: 16:00 – 20:00 uur

De vakantie is weer voorbij. Dus het is bijna tijd voor het jaarlijks drukbezochte ouder-kind toernooi bij Teco. Meld je nu aan en kom gezellig met je vader, moeder, opa, oma, zoon, dochter, kleinkind, oppas, grote broer/zus etc... een balletje slaan. Tussendoor zorgen we natuurlijk ook weer voor frietjes met iets lekkers voor de kids. En voor de volwassenen is er opnieuw een lekker wokmenu geregeld.

Dit gezellige evenement is niet alleen voor de jeugdleden, maar ook voor de seniorleden die graag mee willen doen met hun kind/kleinkind/neefje/nichtje, etc….. Enige voorwaarde is dat 1 van de 2 lid is van Teco en dat je een goed humeur meebrengt. Verder mag je je hele familie meenemen om te komen aanmoedigen en een hapje mee te eten.

Mochten er jeugdleden zijn die graag mee willen doen, maar geen papa, mama of ander familielid hebben die mee kan tennissen. Laat het dan even weten, we vinden vast een oplossing!

Wanneer: zaterdag 7 september van 16:00 – 20:00 uur

Aanmelden: Stuur uiterlijk 1 september een mail naar 47gnojedteergram.[antispam].@gmail.com. Vermeld erin wie er komen spelen en wie er mee willen eten.

Kosten: 5 euro per kind en 7,50 per volwassene

Vragen? Neem contact op met Margreet de Jong (06 20406258 of 47gnojedteergram.[antispam].@gmail.com).

Jeugdcommissie Teco

 


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.