Kozion IWC 2021-2022: schrijf je nu in

Kozion IWC 2021-2022: schrijf je nu in

Geplaatst op 01-10-2021  -  Categorie: Senioren  -  Auteur: Jeanet

De clubkampioenschappen zijn voorbij, tijd voor het volgende TECO evenement: de Kozion interne wintercompetitie (Kozion IWC). De vorige editie is vanwege corona helaas afgebroken. De vooruitzichten zijn nu veel beter, dus we gaan er weer vol voor.

Je kunt je vanaf nu inschrijven tot 17 oktober!

Kozion IWC start na de herfstvakantie op dinsdagavond 2 november.

Speciale oproep voor nieuwe leden: Schrijf je individueel of als team in: dé kans om leuke wedstrijden te spelen en andere leden te leren kennen!

De competitie
De competitie is verdeeld in 2 blokken ongeveer 8 weken voor de winterstop en 8 weken erna. De laatste speeldag voor de winterstop is op vrijdag 17 december met aansluitend een gezellig feestje (rekening houdend met de dan geldende RIVM-voorschriften). In de week van 10 januari 2022 start het tweede blok van wedstrijden.

Wij maken een indeling van teams in verschillende speelsterktes, je kunt dus op je eigen niveau spelen.

 Speelrondes

  • De wedstrijden worden op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond en op zondag gespeeld (10.00-16.00 uur).
  • We spelen 3 rondes per avond en de wedstrijden duren 1 uur en 1 kwartier.
  • De wedstrijdtijden zijn:
    - 19.00-20.15 uur
    - 20.15-21.30 uur
    - 21.30-22.45 uur

Omdat het strikte tijden zijn, luiden we de bel bij het einde van de wedstrijd. Als je op dat moment aan het spelen bent, speel je de rally uit en is de wedstrijd afgelopen. Zie wedstrijdreglement op de Kozion IWC-pagina op onze website voor verdere uitleg over puntentoekenning e.d.

Puntentelling
We tellen de games gewoon door. Het team met de meeste games ontvangt 2 punten. Bij gelijke stand in games ieder 1 punt. De uiteindelijke stand in games wordt op het wedstrijdformulier achter de bar vermeld en doorgegeven.

Inschrijven als team of individueel
Je kunt je inschrijven tot en met 17 oktober.

Teamcaptains kunnen inschrijven door een mailtje te sturen aan cwi.[antispam].@tecotennis.nl. Vermeld hierin de namen en de e-mailadressen van de teamleden en jouw telefoonnummer als teamcaptain (voor de kozion IWC-groepsapp).

Je kunt je inschrijven als mix- en/of dubbelteam of je schrijft individueel in dan delen we je bij een team in. Een mixteam bestaat bij voorkeur uit 3 dames en 3 heren. Dubbelteams bestaan bij voorkeur uit 5 dames of heren. Ieder lid kan zich inschrijven met een mixteam, dubbelteam of allebei. Een mixteam speelt alléén mixpartijen, waarbij wisselende koppels uiteraard mogelijk zijn.
Als je geen team hebt, kun je individueel inschrijven voor de mix en/of de dubbel. Wij proberen dan een team te formeren of je bij een team te voegen.

Ben je dit of vorig jaar lid geworden van Teco? Dan raden we je zeker aan om in te schrijven! Heb je geen team? Geen probleem, schrijf je individueel in en we gaan op zoek naar een team voor je!

Binnen het team
De Kozion IWC-commissie maakt een planning van te spelen wedstrijden per team. Wij informeren de teamcaptains bijtijds over de te spelen wedstrijden. Welke spelers van het team een ingeplande partij spelen, verdeel je zelf binnen je team. Een team als geheel kan dus geen verhinderingen hebben. Binnen het team geven de teamleden hun verhinderingen door aan de teamcaptain die vervolgens de teamplanning maakt. Het aantal wedstrijden is gebaseerd op gemiddeld 2 partijen per speler per maand per onderdeel (bij 4 à 5 teamleden). Invallers zijn toegestaan, mits niet sterker dan de eigen teamleden.

Houd alvast vrij in je agenda: vrijdag 17 december feestavond.

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. We hopen uiteraard op mooie winterdagen en -avonden waarop veel gespeeld kan worden en zorgen voor een gezellige sfeer in onze nieuw ingerichte Molshoop! Mocht je vragen hebben, dan horen we dit uiteraard graag.

Wij rekenen weer op dezelfde aanmeldingen als vorig jaar of zelfs meer…………..!

Met sportieve groet!

De Kozion IWC-commissie

Hans, Floor, Jan-Willem, Joyce en Marleen

P.s.: Volg je onze Facebookpagina al??  https://www.facebook.com/TECOIWC/


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.