IWC#ikdoewelmee

IWC#ikdoewelmee

Geplaatst op 24-09-2020  -  Categorie: IWC  -  Auteur: Jeanet

iwclogoHet is (bijna) weer zover, en we hebben een motto…. IWC#ikdoewelmee

De interne wintercompetitie start dinsdag 27 oktober “Coronaproof”. Vanaf nu kunnen de teams zich gaan inschrijven. We hopen uiteraard op heel veel mooie winterdagen en -avonden waarop veel gespeeld kan worden. Afgelopen jaar is dat prima gelukt en ook komend jaar hopen we dat de weergoden ons gunstig gezind zijn.

 Enkele wijzigingen

  • De enkelcompetitie is vervallen. Hiervoor was te weinig animo
  • De namen van de teams worden weer ouderwets (naam teamcaptain)

Speelrondes

  • De wedstrijden zullen op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond en op de zondagmorgen gespeeld worden.
  • We spelen 3 rondes en de wedstrijden duren 1 uur en 1 kwartier.
  • De wedstrijdtijden zijn
  • 19-20.15 uur
  • 15-21.30 uur
  • 30-22.45 uur

Omdat het strikte tijden zijn, wordt de bel geluid bij aanvang van de nieuwe wedstrijd. Als je wedstrijd nog niet is afgelopen, wordt de rally uitgespeeld, daarna stopt direct de wedstrijd. Zie wedstrijd regelement voor verdere uitleg over puntentoekenning e.d.

De competitie is verdeeld in 2 blokken: 8 weken voor de winterstop en 8 weken erna. De competitie start op 27 oktober. De laatste speeldag voor de winterstop is de finale avond op vrijdag 11 december met aansluitend een gezellig feestje (rekening houdend met de dan geldende RIVM-voorschriften).

Puntentelling

We tellen de games gewoon door. Het team met de meeste games ontvangt 2 punten. Bij gelijke stand in games ieder 1 punt, bij de bel wordt de rally uitgespeeld. De uiteindelijke stand in games wordt op het wedstrijdformulier achter de bar vermeld.

Inschrijven

De teams kunnen zich inschrijven tot en met 7 oktober. Teamcaptains kunnen inschrijven door een mailtje te sturen aan CWI.[antispam].@tecotennis.nl. Vermeld hierin de namen en de Email-adressen van de teamleden en jouw telefoonnummer als teamcaptain (voor de IWC-groepsapp).

Je kunt je inschrijven als mixteam en/of dubbelteam. Een mixteam bestaat bij voorkeur uit 3 dames en 3 heren. Dubbelteams bestaan bij voorkeur uit 5 dames of heren. Je mag inschrijven met één mixteam en/of één dubbelteam. Een mixteam speelt alléén mixpartijen, waarbij wisselende koppels uiteraard mogelijk zijn.

Als je geen team hebt, kun je individueel inschrijven. Wij proberen dan om een team te formeren, maar kunnen uiteraard niet beloven dat dit lukt.

 Welke spelers van het team een ingeplande partij spelen, wordt binnen het team verdeeld. Een team als geheel kan geen verhinderingen hebben, intern geven de teamleden hun verhinderingen door aan de teamcaptain die vervolgens een teamplanning maakt. Wij informeren de teamcaptains bijtijds over de wedstrijden, zodat zij tijd hebben om hun wedstrijden te verdelen over de teamleden. Het aantal wedstrijden is gebaseerd op gemiddeld 2 partijen per speler per maand per onderdeel (bij 4 à 5 teamleden). Invallers zijn toegestaan, mits niet sterker dan de eigen teamleden.

Houd alvast vrij in je agenda: vrijdag 11 december finale-avond.

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je vragen hebben, dan horen we dit uiteraard graag. Wij rekenen weer op veel teamaanmeldingen!

Met sportieve groet!

De IWC-commissie

Hans, Christianne, Floor, Jan-Willem, Joyce en Marleen.

P.s.: Volg je onze Facebookpagina al??  https://www.facebook.com/TECOIWC/


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.