Inschrijving Kozion Interne Wintercompetitie geopend

Inschrijving Kozion Interne Wintercompetitie geopend

Geplaatst op 21-09-2022  -  Categorie: Senioren  -  Auteur: Jeanet

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE KOZION INTERNE WINTERCOMPETITIE?

kozion-iwc-2223

Kozion IWC ‘22/’23 start na de herfstvakantie. De inschrijving is geopend, je kunt je inschrijven tot 16 oktober en we starten na de herfstvakantie 1 november 2022

Speciale oproep voor nieuwe leden
Schrijf je individueel of als team in. Dé kans om leuke wedstrijden te spelen en andere leden te leren kennen!

De competitie
De competitie is verdeeld in 2 blokken van ongeveer 8 weken voor de winterstop en 8 weken erna. Het eerste blok wordt eind december afgesloten met een gezellig feestje voor alle leden! In de 2e week van januari start het tweede blok van wedstrijden.

De wedstrijden worden op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond en op zondag gespeeld (10.00-16.00 uur). De wedstrijden duren 1 uur en 1 kwartier. Doordeweeks spelen we 3 rondes per avond: 19.00-20.15 uur / 20.15-21.30 uur / 21.30-22.45 uur

Omdat het strikte tijden zijn, luiden we de bel bij het einde van de wedstrijd. Als je op dat moment aan het spelen bent, speel je de rally uit en is de wedstrijd afgelopen.

We tellen de games gewoon door. Het team met de meeste games ontvangt 2 punten. Bij gelijke stand in games ieder 1 punt. Achter de bar ligt de wedstrijdformulier waarop de stand in games vermeld kan worden.

Inschrijven als team of individueel
Je kunt je inschrijven als mix- en/of dubbelteam of je schrijft individueel in (dan proberen we je bij een team in te delen). Een mixteam bestaat bij voorkeur uit 3 dames en 3 heren. Dubbelteams bestaan bij voorkeur uit 5 dames of heren. Ieder lid kan zich inschrijven met een mixteam, dubbelteam of allebei. Een mixteam speelt alléén mixpartijen, waarbij wisselende koppels uiteraard mogelijk zijn.

Als je geen team hebt, kun je individueel inschrijven. Wij proberen dan een team te formeren of je bij een team te voegen.

Teamcaptains kunnen inschrijven door een mailtje te sturen naar cwi.[antispam].@tecotennis.nl. Vermeld hierin de namen en de e-mailadressen van alle teamleden en jouw telefoonnummer als teamcaptain (voor de Kozion IWC-teamcaptainapp).

Planning wedstrijden
De Kozion IWC-commissie maakt een indeling van teams in verschillende speelsterktes, je speelt dus op je eigen niveau. Daarna maken we een planning van te spelen wedstrijden per team en informeren de teamcaptains bijtijds over de te spelen wedstrijden.

Binnen het team geven de teamleden hun verhinderingen door aan de teamcaptain die vervolgens de teamplanning maakt. Je bepaalt als team dus zelf welke spelers een ingeplande partij spelen.

Het aantal wedstrijden is gebaseerd op gemiddeld 2 partijen per speler per maand per onderdeel (bij 4 à 5 teamleden). Invallers zijn toegestaan, mits niet sterker dan de eigen teamleden.

 

Wij hopen weer op veel aanmeldingen en mooie winterdagen en -avonden waarop veel gespeeld kan worden. Uiteraard zorgen we voor de bekende gezellige sfeer in onze Molshoop!

Nog vragen? We horen het graag. Stuur een mail naar cwi.[antispam].@tecotennis.nl

Met sportieve groet!

De Kozion IWC-commissie

Hans, Floor, Jan-Willem, en Marleen

P.s.: Volg je onze Facebookpagina al?


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.