Inschrijven competitie najaar 2023

Inschrijven competitie najaar 2023

Geplaatst op 15-12-2022  -  Categorie: Senioren  -  Auteur: Jeanet

Nog volop in de strijd voor de punten in de voorjaarscompetitie vragen we nu al je aandacht voor de najaarscompetitie. De inschrijving bij de bond sluit half juni al!

Wil je mee doen? Schrijf je dan uiterlijk 9 juni in!
Stuur hiervoor een mail naar nevsnirgnavsnarf.[antispam].@gmail.com

De najaarscompetitie wordt gespeeld vanaf 11 september gedurende 5 aaneengesloten weken. Kijk hier voor de data.

Het aanbod is bijna gelijk aan andere jaren, voor de vrijdagavond is het regionale aanbod vervangen door het landelijke aanbod. In de praktijk zal dit nauwelijks gevolgen hebben, maar het kan zijn dat je dan tegen een ploeg speelt die buiten de regio valt. Kijk hier voor het aanbod.

Er is in tegenstelling tot de voorjaarscompetitie geen scheiding tussen de gemengd dubbels en de overige dubbels. Dit betekent voor Teco dat er vanwege het licht dat om 23 uur uit moet, slechts plaats is op de vrijdagavond voor 4 teams. Bij overinschrijving zal het bekende protocol worden toegepast. Het kan dus voorkomen dat teams buiten de boot vallen. We stellen ook de eis dat voor een inschrijving van een team voor de vrijdagavond minimaal 6 spelers (incl. aanvoerder) moeten worden opgegeven. Misschien een idee om daarom ook eens te kijken naar de andere competitie dagen zoals de zaterdag?

Met vriendelijke groet,
Frans van Grinsven
VCL


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.