Gratis proefles Simon Tennis

Gratis proefles Simon Tennis

Geplaatst op 23-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

Vanaf komend seizoen worden de tennis trainingen verzorgd door Simon Tennis uit Vught. Met deze gerenomeerde partner halen we veel deskundigheid, betrokkenheid en vooral veel tennis know how in huis! 

Simon Tennis gaat zorgen voor een nieuwe vaste trainer wiens betrokkenheid bij onze club voorop staat. Naast de normale trainingen zal onze nieuwe trainer ook zoveel mogelijk aanwezig zijn bij onze competitieteams op de verschillende dagen. Om zo ook te bekijken waar de trainingen toe leiden en waar verbeteringen nodig zijn. 

Natuurlijk blijft het recreatieve tennisplezier van onze club in tact. Maar nieuw elan dus qua trainingen en aanpak! 

Gratis proeftraining

Er zijn vaste clubjes leden die zich jaarlijks opgeven voor de trainingen. Wij zouden het leuk vinden als juist de mensen die twijfelen om wel of niet te trainen zich juist nú opgeven. 
Daarom roepen we een gratis proefles dag in het leven, voor bestaande leden én voor aspirant leden. 

Geef je op!

Hoe die proeftraining er precies uit gaat zien, is nu nog niet helemaal duidelijk omdat we nog niet weten wat er coronatechnisch op termijn mogelijk is. Wat we graag nu willen weten is hoeveel animo er is om aan zo’n gezellige proefles dag mee te doen. Ook als je geen clubje hebt, maar wel overweegt om te gaan trainen, horen wij dit graag. 

Dat mag je aangeven door te mailen naar ruutseb.[antispam].@tecotennis.nl

Het is een lastig coronajaar geweest, ook voor onze club. Hoe mooi zou het zijn om met z’n allen weer de schouders onder onze club te zetten het komende tennisjaar! Daar kan dit een mooie start van zijn!

Je zit overigens nergens aan vast, maar misschien helpt het om toch weer met een gezellig clubje te gaan trainen. Ieder op zijn eigen niveau! 

John de Brouwer,
Voorzitter TECO Tennis


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.