Avondklok, ALV, Clubhuis

Avondklok, ALV, Clubhuis

Geplaatst op 25-01-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jeanet

mededelingenbestuur

Avondklok

Zoals iedereen inmiddels heeft gehoord geldt van 23 januari (vanaf 21.00 uur) tot 2 maart (tot 4.30 uur) in heel Nederland een avondklok in verband met de Corona maatregelen.

Om er voor te zorgen dat iedereen op tijd thuis kan zijn, is in deze periode het park vanaf 20.30 uur gesloten.
Wij rekenen op ieders medewerking hierbij. Zodra er veranderingen in de regels komen wordt u geïnformeerd.

ALV -  save the date

De Algemene Leden Vergadering staat gepland op maandag 15 maart om 19.30 uur. We rekenen er niet op dat dit via een fysieke bijeenkomst kan plaatsvinden. Dit betekent dat we de ALV via een digitale vergadering moeten laten plaatsvinden. Niettemin willen wij iedereen in de gelegenheid stellen aan de ALV deel te nemen. Via ruutseb.[antispam].@tecotennis.nl kun je laten weten of je aan de ALV wilt deelnemen. Je ontvangt van te voren een uitnodigingsmail met instructie. De agenda en behorende stukken worden te zijner tijd eveneens beschikbaar gesteld.

Clubhuis

Sanitair

Vanwege de verbouwing van het clubhuis was het sanitair enige tijd niet beschikbaar. Inmiddels kan en mag het sanitair weer gebruikt worden. Toegang is mogelijk via de toegangsdeur bij de kleedkamers.

Foto’s

In een van de vorige mails is een oproep gedaan voor het aanleveren van foto’s voor de entree van het vernieuwde clubhuis (the hall- of-fame). En daar is al flink gehoor aan gegeven. Deze oproep willen wij hierbij toch nog eens herhalen zodat we een mooie selectie kunnen maken.

Door een van onze leden werden wij geattendeerd op de AVG-richtlijnen die bij het gebruik van fotomateriaal van toepassing zijn. Daarom willen wij iedereen de gelegenheid geven aan ons kenbaar te maken wanneer zij niet wensen dat zij via een foto duidelijk herkenbaar in beeld komen. In geval van groepsfoto’s is dit helaas niet altijd te voorkomen. Maar wanneer je er problemen mee hebt herkenbaar te zijn op de foto’s, zullen wij hier rekening mee houden bij de selectie. Stuur in dat geval een mail naar ruutseb.[antispam].@tecotennis.nl.

Tennisballen

Eén van de eyecatchers in het ontwerp van het vernieuwde clubhuis is een ‘ballenwand’. Hiervoor hebben we heel veel (gele) tennisballen nodig. Bij deze willen wij iedereen oproepen tennisballen die niet meer gebruikt worden in de bak te gooien die daarvoor in de hal van het clubgebouw staat (bij de toiletten). Alvast hartelijk dank daarvoor.

John de Brouwer
Voorzitter TECO Tennis


ONZE SPONSOREN

TECO TENNIS

Zwarte Wegje 9

5062 AN Oisterwijk

013 528 2451

contact -->

ZOEKEN

FACEBOOK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.